Priser

Bokning för bröllop

Bokning sker via mejl och är genomförd först när handpenning (30% av paketets värde) är inkommet till mig. I och med betalningen har ni också godkänt villkoren ”användningsrätt” (se längre ned).

Förberedelser

Innan bröllopsdagen träffas vi för att lära känna varandra och gå igenom era önskemål. Vill ni hellre att vi talas via telefon eller mejl går det såklart bra.

Efter bröllop

Den tid som anges (4, 6, 9 eller 12 = sammanhängande timmar) baseras på antal timmar jag är med under dagen. Efter bröllopsdagen sker den största delen av arbetet, bildbehandlingen. Här granskas varje bild, fixas till och får sin unika stil.

Leverans

Färdiga foton levereras på USB, ca 4-6 veckor efter fotografering. Tiden kan variera under högsäsong. Faktura skickas i samband med bildleverans.

Om olyckan är framme

Till varje bröllop har jag med mig dubbel kamerautrustning. Om det uppstår skada på bilder så att de inte kan levereras är jag endast skyldig att betala tillbaka redan inbetalt belopp.

Om sjukdom drabbar mig har jag rätt att ställa in fotografering och återbetala inbetalat belopp. Självklart försöker jag hjälpa er att hitta en ersättare.

Användningsrätt:

”I priset ingår rätten att fritt använda bilderna för privat bruk. För alla annan användning, exempelvis publicering på internet eller i redaktionella sammanhang, ska fotografens namn, Anna Paulina alltid anges. Reproduktion, ändring, bearbetning eller förvanskning får inte utföras utan fotografens tillstånd”.

Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna i min marknadsföring, om inte annat överenskommits.

Reseersättning:

30 kr/mil (överallt), restid á 300 kr/h tillkommer utanför Marks kommun – gäller bröllopsdag och förträff om den sker på annan plats än hemma hos mig. Vid bröllop på annan ort kan hotellkostnad tillkomma.

Jag förbehåller mig rätten att när som helst ändra prislistan. Du som redan har bokat behåller såklart priset som angavs vid bokningstillfället.

~~ Innehar F-skattsedel ~~